Website met animaties, spreekbeurten, video, lesmodules

opdrachtgever: Samenwerkende patiëntenorganisaties

Een project waar veel Lemons hun ei in kwijt konden! Binnen een frisse stijl ontwikkelden we een portal die kinderen met een aandoening helpt hun verhaal te vertellen. Met toffe animaties, doe-het-zelf spreekbeurten, video met tips, lesmodules en handige info.

Weet wat ik heb

Wat was de vraag?

De initiatiefnemers van WWIH benaderden de Lemon Creatives om een serie animaties te maken, die op luchtige en aansprekende manier kinderen helpt hun verhaal met vertrouwen te vertellen. 

Na oplevering van de animaties, kwam al gauw de vraag om ook de rest van het platform te creëren: ontwerp van de website, spreekbeurten, lesmodules, video met tips en de PR-campagne.

De beste aanpak?

Na een grondige doelgroepanalyse en zorgvuldige stijlkeuze, ontwikkelden we 8 korte animaties en  het concept, dat de basis was voor de verschillende andere middelen. De betrokken Lemon Creatives (animatie, copywriting, web design, sound design, video en presentatie design), aangevuld met externe partners, werkten effectief samen in een intensief proces met mooi resultaat.

Wat is het resultaat?

Weet Wat Ik Heb is een aantrekkelijke, complete en zinvolle site geworden, die helpt bij het creëren van begrip en acceptatie van kinderen met een aandoening. De diverse middelen voegen duidelijk iets toe aan de informatievoorziening over de aandoeningen en dragen bij aan het empowerment van de jonge patiënten.

Benieuwd wat wij
voor jullie organisatie
kunnen betekenen?