Werk waar wij - en de opdrachtgevers -
trots op zijn

werk_nieuweparels
Stichting ArchiScienza
In een wereld die zo conservatief is als ‘de bouw’, moet je zorgen dat je opvalt wanneer je iets nieuws introduceert. Nieuwe Parels gooide met zijn brutale teksten en vormgeving een steentje in de vijver, en trok zo de aandacht van architecten, ontwikkelaars én bestuurders. Na een spannende publicatie en campagne volgde de lancering van nieuweparels.nl. Hier vind je 71 onverwachte plekken in Leiden waar een architectuurparel kan (en mag!) ontstaan. Maar dat is niet het enige. Lees hieronder meer.
werk_plasticavengers 2
Plastic Soup Surfer / Merijn Tinga
Soms is de vraag van een opdrachtgever zo urgent en inspirerend, dat een compleet collectief direct in actie komt om in sneltreinvaart een goede campagne te bedenken én uit te voeren. Dit was het geval bij ‘Plastic Soup Surfer’ Merijn Tinga, die de hulp inschakelde van Lemon Creatives voor zijn nieuwe initiatief ‘Plastic Avengers’. We hadden een maand de tijd, tot aan het moment dat eurocommissaris Frans Timmermans naar Leiden kwam om een website + campagne te lanceren. Ready? Set? Go!
werk_weetwatikheb
Samenwerkende patiëntenorganisaties
Een project waar veel Lemons hun ei in kwijt konden! Binnen een frisse stijl ontwikkelden we een portal die kinderen met een aandoening helpt hun verhaal te vertellen. Met toffe animaties, doe-het-zelf spreekbeurten, video met tips, lesmodules en handige info.

Wat was de vraag?

Benieuwd wat wij
voor jullie organisatie
kunnen betekenen?