Creatief brainstormen
met Lemon Creatives

Toe aan een frisse marketingstrategie, een onvergetelijke campagne of pakkende content? Boek een creatieve brainstormsessie met de Lemon Creatives.

Waarom brainstormen
met Lemon Creatives?

De Lemons zijn verfrissend anders! Jij gaat om tafel met een team dat speciaal is samengesteld voor jouw vraagstuk. Omdat wij als collectief niet in jouw vakgebied zitten, zijn we in staat met een frisse blik naar je vraag te kijken. We dagen je uit en denken buiten de box. Zo komen we tot originele, prikkelende én praktisch uitvoerbare ideeën. Jij kunt direct aan de slag!

Meteen meer weten?
Bel Saf 06 – 38 23 71 78 of stuur een mail

Nieuwe
mogelijkheden

Ieder bedrijf of organisatie loopt weleens vast. Dit kan talloze oorzaken hebben: je doelen zijn niet scherp genoeg, je bedrijf houdt zich met de verkeerde vragen bezig of huidige oplossingen werken niet (meer). Lemon Creatives to the rescue! Samen krijgen we jouw vraag scherp in beeld. We denken mee over spannende initiatieven en openen je ogen voor nieuwe mogelijkheden.

Wat levert een creatieve brainstormsessie jou op:

  • Bewustwording en frisse inzichten
  • Een lading originele, prikkelende en praktische ideeën
  • Een concreet actieplan
  • Nieuwe energie, je hebt zin om direct aan de slag te gaan!
  • Een ontmoeting met een verfrissende groep mensen die denken in mogelijkheden

Hoe werkt het?

First things first: zijn we een match? Is het antwoord ‘ja’, dan ontvang je van ons een vragenlijst. Die geeft ons beiden alvast inzicht over waar de focus moet liggen. Na een intake selecteren we de Lemons die jou het beste kunnen helpen.

Is jouw vraagstuk geen creatieve uitdaging waar wij mee kunnen helpen, dan laten we je dat ook weten.

Vraag aan die brainstorm!

Praktische informatie

Tijdslot

Een brainstormsessie duurt zo’n 2 tot 3 uur en vindt bij voorkeur plaats van 9-12 uur of 14-17 uur.

Prijs

Omdat er nogal wat variabelen zijn per aanvraag, maken we liever een offerte op maat. Zo weet je meteen waar je aan toe bent!
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op.

Locatie

Bij voorkeur komen we langs op locatie van de aanvrager (in de Randstad). Tegen een meerprijs boeken we zelf een locatie in Leiden.

No Strings Attached

Niets verplicht

De creatieve brainstormsessie staat los van onze andere diensten. Je bent dus niet verplicht om na de sessie werk aan ons uit te besteden. Dat mag natuurlijk wel! Wij zijn je graag van dienst met onze creativiteit.